Skip to content
Communicatie en PR

Kylie Goutziers

Medewerker communicatie en PR Kylie
Contact

 

Communicatie en PR

Kylie Goutziers

Kylie werkt sinds 2024 bij Hertoghs advocaten. Ze is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van strategieën voor communicatie, onlinemarketing en PR. Ze redigeert teksten op de website, beheert de sociale media, maakt nieuwsbrieven, stelt de syllabus samen, bewaakt de huisstijl en ondersteunt bij de organisatie van webinars en seminars.

“Binnen de advocatuur is het woord het belangrijkste wapen. Als medewerker communicatie en PR vind ik de juiste boodschap overbrengen daarom ontzettend belangrijk. Elke boodschap die we delen – zowel online als offline – draagt bij aan waar wij als Hertoghs advocaten voor staan.”

In 2023 behaalde Kylie haar bachelordiploma Gezondheid en Maatschappij aan de Wageningen Universiteit en volgde ze de minor Journalistiek aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hoewel ze gezondheid ontzettend interessant vond, kon ze haar passie voor communicatie en marketing niet los laten. Dit leidde haar naar het Online Marketing Traineeship van Leaped. Via dit traineeship is Kylie uiteindelijk bij Hertoghs advocaten terechtgekomen.

Met haar ervaring als freelance copywriter en haar kennis van onlinemarketing, brengt Kylie een unieke combinatie van creativiteit en strategisch inzicht naar haar rol als communicatie- en PR-medewerker.