Spring naar content

#353 Hertoghs in Chambers!

18 maart 2024

Vanaf 14 maart zijn we toegelaten tot de gerenommeerde Chambers & Partners in de categorie “White-Collar Crime” (Europe). Wij zijn trots op deze bijzondere erkenning en belangrijke mijlpaal voor onze dienstverlening. Waarom, dat lichten we graag toe!

Wat is Chambers?

Chambers is een vooraanstaande autoriteit op het gebied van juridische erkenning en waardering. Het is een onafhankelijk onderzoeksbureau dat zich richt op het beoordelen van advocatenkantoren en individuele advocaten over de hele wereld. Het doel van Chambers is om de beste advocaten en kantoren te identificeren en te erkennen op basis van objectieve criteria.

Betekenis van een vermelding bij Chambers

Een vermelding in  Chambers is een teken van uitzonderlijke kwaliteit en reputatie binnen de juridische gemeenschap. Het is een erkenning van uitmuntendheid en professionaliteit op verschillende rechtsgebieden. Voor ons kantoor betekent dit dat we worden erkend als een van de topkantoren binnen ons vakgebied.

Internationale erkenning

Wat deze vermelding extra bijzonder maakt, is dat het naast de nationale erkenning , ook internationale waardering betreft. Chambers heeft een wereldwijd bereik en hun database wordt geraadpleegd door cliënten, advocaten en juridische professionals over de hele wereld. Dit opent deuren naar nieuwe kansen en versterkt onze geloofwaardigheid op internationaal niveau.

Het selectieproces van Chambers

Het feit dat slechts 3 tot 4% van de genomineerden daadwerkelijk wordt toegelaten tot de Chambers-database, onderstreept de exclusiviteit van deze erkenning. Het toelatingsproces is streng en omvat diepgaand onderzoek en evaluatie van de prestaties, reputatie en klanttevredenheid van een juridische dienstverlener.

Wat Chambers schrijft over Hertoghs

“The team has a pragmatic approach, strong legal know-how and strategic vision.”

“Hertoghs Advocaten is made up of very sharp lawyers with international mindsets.”

Legal 500

Naast deze nieuwe Chambers vermelding is Hertoghs al geruime tijd opgenomen in “The Legal 500”, de lijst met de best presterende advocatenkantoren in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, onder de categorie “Fraud and white-collar crime”. Legal 500 schrijft onder meer het volgende over ons kantoor en/of onze advocaten:

Testimonials

“The Hertoghs team is a team of specialist white collar lawyers. They provide expert advice on issues in the Netherlands.”

“Hertoghs is for me the most competent fraud and white-collar crime law firm in the Netherlands. It has a good combination of ambitious young talent and experienced litigators. The younger partners are very active with publications and seminars, keeping in touch with the tax community and the latest developments. The experienced lawyers are top quality.”

Anke Feenstra is the rock of Hertoghs with her experience and calmness.”

“Certainly, one of the best team of specialists in the Netherlands. Very responsive, strategic and skilled. Hertoghs is the only law firm in the Netherlands that we use for Fraud and WCC work.”

Judith de Boer is our main contact. A strong leader. A tier 1 specialist. Has that rare ability to deal with sophisticated and demanding clients.”

“Very knowledgeable team, delivers high quality work, unique combination of knowledge in both tax law and criminal law.”

Trots!

Kortom, onze vermeldingen in de Chambers- en Legal 500 database vormen voor ons een bevestiging van de waardering van onze cliënten en relaties voor onze kwaliteit van  dienstverlening.  Ons doel is en blijft onze uiterste best te doen in de rechtsbijstand voor onze cliënten. We stellen ons verder in de media liever bescheiden op. Deze prestatie delen we graag en we kijken ernaar uit om onze reputatie verder te versterken in de juridische gemeenschap, zowel nationaal als internationaal.

 

Gepubliceerd door onze specialist:

Mr. A.A. (Anke) Feenstra

Mr. J.N. (Judith) de Boer

Mr. G.M. (Mariëlle) Boezelman