Skip to content

Actualiteitenseminar Breda: inschrijving geopend!

02 maart 2020

NIEUWS: het Actualiteitenseminar  op 16 maart a.s. is tot nader order uitgesteld, dit in verband met het Coronavirus.

Bekijk hiervoor bijgaand nieuwsbericht.

—————————————————————————————————————————————

Oorspronkelijk bericht:

Op maandag 16 maart a.s. bent u van harte welkom op ons jaarlijkse actualiteitenseminar in Breda waarin de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van fiscaal procesrecht, de fiscale boete en fraudezaken zullen worden besproken. In het afgelopen jaar zijn er de nodige wetswijzigingen geweest, zoals de afschaffing van de inkeerregeling, de openbaarmaking van medepleegboetes, de spontane aangifte en aanvullingen in de Wwft.

 
Anke Feenstra, Roel Kerckhoffs, Angelique Perdaems en Mariëlle Boezelman zullen u daarnaast bijpraten over nieuwe ontwikkelingen die in de praktijk naar voren komen. Hoe gaat u om met een derdenonderzoek in relatie tot privacy en geheimhouding? En wat is het verschil met een vordering ex artikel 126nd Sv van de FIOD?

Ook worden in fiscale onderzoeken steeds meer digitale stukken opgevraagd. Moet uw cliënt alle e-mails verstrekken? Waar zitten de risico’s en wat zijn de kansen? Tot slot bespreken wij graag de recente invoering van de regelgeving omtrent DAC6, de meldplicht van grensoverschrijdende structuren. Deze regelgeving is wellicht sneller van toepassing dan u denkt.
 
Programma
Locatie: Apollo Hotel, Stationsplein 14, Breda
Inloop: vanaf 16:30 uur
Start lezing: 17:00 uur
Einde lezing: 20.00 uur
We onderbreken het seminar voor een smakelijk buffet en om 20.00 uur sluiten wij het seminar af met een drankje. 
 
Bent u er ook bij? 
Meldt u zich dan kosteloos aan via onderstaande button. Er zullen punten worden aangevraagd bij het RB en er zijn tekenlijsten aanwezig, zodat u in aanmerking kunt komen voor PE-punten bij uw beroepsorganisatie. Een certificaat van deelname wordt nagezonden.

Uw input
Zijn er onderwerpen waar u graag meer over wilt weten? Laat dat dan weten als u zich aanmeldt. Wij praten daar graag over verder.

Wij kijken uit naar uw komst!