Skip to content

Actualiteitenseminar Breda uitgesteld!

10 maart 2020

Inmiddels is er veel bekend geworden over het coronavirus en zijn er diverse maatregelen getroffen in het land. Wij hebben de ontwikkelingen op de voet gevolgd.

Actualiteitenseminar uitgesteld

Vandaag is duidelijk geworden dat het advies is om, uit continuïteitsoverwegingen, diverse evenementen in Brabant af te gelasten. Wij ontmoeten u uiteraard graag op ons actualiteitenseminar maar liever op een moment dat niet gedomineerd wordt door het coronavirus en de daarmee gepaard gaande maatregelen. Omdat wij zaken graag onder controle brengen en houden, hebben we besloten het actualiteitenseminar van aanstaande maandag 16 maart te verplaatsen naar een later moment dit jaar. 

Heeft u in de tussentijd vragen?

Wij houden ons graag beschikbaar om al uw vragen over de actualiteiten op ons vakgebied te beantwoorden. Wilt u meer weten over een bepaald onderwerp? Of heeft u een dringende zaak die u graag met ons bespreekt? Neem dan gelijk contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 088-5202266 of via martens@hertoghsadvocaten.nl
 
Wij informeren u zo spoedig mogelijk over de nieuwe datum van het actualiteitenseminar. Houd uw mailbox dus in de graten. Graag tot dan!