Skip to content

Btw-jamsessie: 9 oktober 2019

23 september 2019

Btw-jamsessie

9 oktober 2019 te Rotterdam

Hertoghs advocaten organiseert op woensdag 9 oktober 2019 wederom een Btw-jamsessie. U bent van harte uitgenodigd! De bijeenkomst zal dit keer plaatsvinden op ons kantoor in Rotterdam, Parklaan 32. 
 
Wat gaan we doen? 
Tijdens de jamsessie staan btw en Douane centraal. Jan Sanders (Gerechtshof Den Haag) en Roelof Vos (Hertoghs advocaten) praten u tijdens de jamsessie bij over de meest recente ontwikkelingen op het gebied van btw en Douane. 

Na deze jamsessie bent u volledig up-to-date met de laatste Europese en Nederlandse btw-jurisprudentie. Uiteraard bespreken wij ook het Belastingplan 2020 en de gevolgen voor de btw-praktijk.

Voor wie?
De jamsessie is bedoeld voor ervaren btw-specialisten die werkzaam zijn in een fiscale adviespraktijk, het bedrijfsleven, de Belastingdienst of rechterlijke macht. Deelname is gratis. Actieve participatie wordt zeer op prijs gesteld en het aantal deelnemers is gelimiteerd.

 
Wanneer, waar en hoe laat?
Datum: woensdag 9 oktober 2019
Locatie: Hertoghs advocaten, Parklaan 32 te Rotterdam.
Inloop: vanaf 16:30 uur
Start jamsessie: 17:00 uur
Einde jamsessie: 19.00 uur
Na afloop is er tijd voor een gezellige nazit met borrel.
 
Evenals voorgaande keren zullen wij u een certificaat van deelname toesturen, waarmee u desgewenst twee opleidingspunten van de NOVA, het RB of de NOB kunt registreren.
 
Wilt u deelnemen?
Meld u dan kosteloos aan via onderstaande button.
 
 
Graag tot 9 oktober!