Skip to content

Btw Jamsessie op 10 februari 2016

07 januari 2016

Actuele ontwikkelingen rondom het verdedigingsbeginsel in de btw

8 jaar na Sopropé – de stand van zaken anno 2016

 

Onder welke omstandigheden kan een belanghebbende een (succesvol) beroep doen op het unierechtelijk beginsel van eerbiediging van de rechten van de verdediging?

Het antwoord op deze en andere vragen krijgt u tijdens de Hertoghs btw jamsessie van woensdag 10 februari 2016. Jan Sanders (Gerechtshof Den Haag) en Roelof Vos (Hertoghs advocaten) brengen de actuele ontwikkelingen omtrent de toepassing van het verdedigingsbeginsel in de omzetbelasting in beeld. Een must voor de professional die werkzaam is op dit terrein.

De bijeenkomst is bedoeld voor ervaren btw-specialisten die werkzaam zijn in fiscale adviespraktijk, bedrijfsleven, belastingdienst of rechterlijke macht. Actieve participatie wordt zeer op prijs gesteld. Het aantal deelnemers is gelimiteerd en u ontvangt een certificaat van deelname. De bijeenkomst vindt plaats op ons kantoor aan de Parklaan 32 te Rotterdam van 16.30 uur tot ± 19.00 uur. Na afloop is er een gezellige nazit met borrel.

Het staat u vrij een of twee collega’s voor de bijeenkomst aan te melden. Wij vernemen graag op wie wij mogen rekenen via het aanmeldformulier.

Hertoghs advocaten is een fiscaal advocatenkantoor met vestigingen in Breda, Rotterdam en vanaf najaar 2016 in Amsterdam. Een aantal van onze advocaten is gespecialiseerd in indirecte belastingen. Fiscale (straf)procedures zijn onze core business, maar wij houden ons niet bezig met fiscaal advies. Waar de fiscaal adviseur ophoudt, begint ons werk en waar wij stoppen gaat de fiscaal adviseur verder.