Skip to content

Hertoghs Actualiteiten Seminar 20 maart 2017

20 februari 2017

Op maandag 20 maart a.s. bent u van harte welkom op ons jaarlijkse actualiteitenseminar.

Anke Feenstra en Roel Kerckhoffs zullen weer alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van het fiscale en financiële strafrecht, de fiscale boete en fiscaal procesrecht bespreken. 

In het bijzonder zullen zij stilstaan bij onze ervaringen met de fiscale boete voor medeplegers en feitelijk leidinggevers. De belastingdienst heeft de daad inmiddels een aantal keren bij het woord gevoegd. Onze ervaringen bieden bruikbare handvatten hoe een dergelijk ‘evenement’ te lijf te gaan.

Daarnaast staat het pleitbaar standpunt weer op de agenda en worden recente belangrijke ontwikkelingen op het gebied van witwassen (‘eenvoudig’ witwassen, UBO-register), feitelijk leidinggeven/medeplegen en oplichting besproken. Strafrecht en belastingrecht raken steeds meer verweven. Waar gaat belastingontduiking over in belastingfraude?

Na dit seminar bent u ‘formeel’ weer volledig up to date.

Wij kijken ernaar uit u weer te ontmoeten. Het seminar vindt plaats in het Apollo Hotel, gelegen op steenworp afstand van onze vestiging in Breda. De ontvangst is om 16.30 uur, het seminar start om 17.00 uur. We onderbreken het seminar tussendoor voor een culinair intermezzo. Rond 20.00 uur sluiten wij het seminar met een borrel af.

U bent van harte uitgenodigd voor dit Hertoghs Actualiteiten Seminar. Aanmelden kan hier. Ook uw kantoor- en vakgenoten zijn welkom.

Voor dit seminar heeft RB accreditatie verleend en registreren wij 2 PE-punten. Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname en de presentatie, zodat u het seminar desgewenst ook kunt aanmelden bij de NOB of NOvA.