Skip to content

Hertoghs Actualiteiten Seminar – 4 juli 2016

06 juni 2016

Wij praten u bij

Heeft u het Actualiteiten Seminar op 21 maart jl. gemist? Geen nood! Op 4 juli a.s. verzorgen wij een seminar in de regio Zuidoost Nederland. Ivo Leenders, Anke Feenstra en Angelique Perdaems praten u graag bij over de opstart van de medeplegersboetes, ontwikkelingen omtrent buitenlands vermogen (Panama Papers, UBS/Credit Suisse, credit- en debitcardproject) en diverse ontwikkelingen op het gebied van het formele belastingrecht (informatiebeschikking, prejudiciële vragen bij de Hoge Raad).

Locatie en programma

Het Actualiteiten Seminar vindt plaats bij Tulip Inn Sevenum (bereikbaarheid). Aanvangstijd is 17.00u en we verwachten rond 19.00u af te ronden. Aansluitend bieden we graag de gelegenheid om na te praten onder het genot van een borrel en een warme hap. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Meld u aan

U bent van harte uitgenodigd voor dit Hertoghs Actualiteiten Seminar. Aanmelden kan via deze link. Ook uw kantoor- en vakgenoten zijn welkom. Het staat u vrij deze uitnodiging aan hen door te sturen.

Voor dit seminar zullen PE-punten worden aangevraagd bij RB. Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname en de presentatie, zodat u het seminar desgewenst ook kunt aanmelden bij de NOB of NOvA.