Skip to content

Hertoghs Actualiteiten Seminar – 5 september 2016

26 juli 2016

Wij zijn Hertoghs advocaten. Cliënten vertrouwen op ons bij conflicten met de belastingdienst. We verlenen bijstand in fiscale strafzaken en voeren complexe fiscale procedures. Via Seminars en lezingen delen wij onze specialistische kennis met vakgenoten, fiscalisten, accountants en belastingadviseurs.

Laat u bijpraten

Op 5 september 2016 verzorgen wij een Hertoghs Actualiteiten Seminar in uw regio. Ivo Leenders, Anke Feenstra en Angelique Perdaems zorgen dat uw kennis over de opstart van de medeplegersboetes, ontwikkelingen omtrent buitenlands vermogen (Panama Papers, UBS/Credit Suisse, credit- en debitcardproject) en diverse ontwikkelingen op het gebied van het formele belastingrecht (informatiebeschikking, prejudiciële vragen bij de Hoge Raad) weer volledig up-to-date is.

Locatie en programma

Het Actualiteiten Seminar vindt plaats bij IJsseldelta Center in Zwolle (https://www.ijsseldeltacenter.nl/contact/adres-en-route). Aanvangstijd is 17.00u en we verwachten rond 19.00u af te ronden. Aansluitend bieden we graag de gelegenheid om na te praten onder het genot van een maaltijd. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

U bent van harte uitgenodigd voor dit Hertoghs Actualiteiten Seminar. Aanmelden kan via deze link. Ook uw kantoor- en vakgenoten zijn welkom. Het staat u vrij deze uitnodiging aan hen door te sturen.

Voor dit seminar heeft RB accreditatie verleend en registreren wij 2 PE-punten. Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname en de presentatie, zodat u het seminar desgewenst ook kunt aanmelden bij de NOB of NOvA.