Skip to content

Hertoghs actualiteiten seminar: formeel recht op het scherp van de snede

22 januari 2015

Het seminar “actualiteiten formeel belastingrecht” was vorig jaar een groot succes. Vele relaties woonden dit seminar bij en namen deel aan een boeiende en leerzame gedachtenwisseling.

Ook dit jaar organiseren Anke Feenstra en Roel Kerckhoffs op 16 maart a.s. een seminar met dit onderwerp. 2014 was wederom een jaar met vele nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied, die hun impact hebben op de praktijk van vandaag en morgen. Wij praten u graag bij op de terreinen van onder meer het fiscale strafrecht (opzet/pleitbaar standpunt), de fiscale boete (voor medeplegers), witwasjurisprudentie en fiscaal procesrecht (stukken, getuigenbewijs, informatieverplichtingen). Na dit seminar bent u weer volledig up to date.

Het seminar vindt plaats op onze vestiging in Breda van 17.00 tot 20.00 uur. Tijdens de pauze zullen wij zorgen voor de inwendige mens terwijl wij na afloop graag nog het glas met u heffen op ons 25 jarige bestaan.

Ook in ons 25e levensjaar kunt u er op rekenen dat wij for the worst case the best scenario bieden en voor u en cliënten klaar staan in gevallen van nood. Meld u aan via dit aanmeldformulier.