Skip to content

Hertoghs Actualiteitenseminar op 21 maart 2016

08 februari 2016

Mogen wij u een tip geven?
 

Wij kijken terug op een geslaagd jubileumjaar, waarin het actualiteitenseminar de aftrap vormde. Dit seminar kan inmiddels een vast onderdeel van onze lezingenreeks worden genoemd.

Dit jaar organiseren Anke Feenstra en Roel Kerckhoffs op maandag 21 maart a.s. het actualiteitenseminar. Het afgelopen jaar hebben wij weer de nodige trends en ontwikkelingen gesignaleerd op de terreinen van het fiscale strafrecht, de fiscale boete en fiscaal procesrecht. Wij praten u graag bij over thema’s als de opstart van het geven van 4e tranche boeten, de informatiebeschikking, het verschoningsrecht/tipgeverszaak, internationale gegevensuitwisseling, aanpak van facilitators en prejudiciële vragen aan de Hoge Raad.

Na dit seminar bent u ‘formeel’ weer volledig up to date.

U kunt zich aanmelden via deze link. Aarzelt u niet dit seminar eveneens onder de aandacht van uw collega's te brengen. Het seminar vindt plaats in het Apollo Hotel, gelegen op steenworp afstand van onze vestiging in Breda. De ontvangst is om 16.30u, waarna het seminar stipt om 17.00u start. Tijdens de pauze zullen wij zorgen voor de inwendige mens. Wij sluiten het seminar rond 20.00u met een borrel af.