Skip to content

Hertoghs Douane Seminar: een vaktechnische ontmoeting

14 oktober 2014

Wij hebben mevrouw mr. E.N. Punt (raadsheer in de Hoge Raad) bereid gevonden op 6 november 2014 inleidingen te houden over een tweetal onderwerpen:
 artikel 203 en 204 CDW
het verdedigingsbeginsel

Met betrekking tot de beide onderwerpen is recente jurisprudentie verschenen die een vaktechnische discussie daarover meer dan de moeite waard maakt.

Van onze kant zal een bijdrage aan de discussie worden geleverd door een of meer van de onderwerpen vanuit het perspectief van de rechtsbescherming te belichten en ook in te zoomen op de vraag wie – naast de aangever – een risico heeft een boete te belopen.

De bijeenkomst wordt (gelet op het thema – uiteraard – ) georganiseerd in de Rotterdamse vestiging van ons kantoor, aan de Parklaan 32 (Scheepvaartkwartier). U bent vanaf 16.30u van harte welkom. De lezing start om 17.00u. Tijdens de pauze wordt een maaltijd geserveerd. Na afloop van het officiële programma om 20.00u, is er gelegenheid om tijdens de borrel verder van gedachten te wisselen.

Het staat u vrij één of twee collega-douaneadviseurs naar de bijeenkomst mee te nemen. Wij vernemen graag op wie wij mogen rekenen via dit aanmeldformulier.