Skip to content

Hertoghs Seminar in Rotterdam op 25 mei 2016

22 april 2016

Fiscale Boetespecial

Het fiscale getij is veranderd

De landelijke dagbladen onthullen steeds meer informatie over de ‘Panama Papers’. Daarbij worden internationale structuren met groot gemak in een kwaad daglicht gesteld en met fraude in verband gebracht. Ook de Nederlandse autoriteiten zitten niet stil. De Staatssecretaris van Financiën heeft inmiddels aangekondigd een speciaal team te zullen formeren.

Wat staat ons te wachten?

Reden genoeg een Hertoghs Seminar te organiseren voor fiscale en financiële adviseurs. Hoe ver reikt uw verantwoordelijkheid en wat zijn de risico’s? Tot welk moment kan er gebruik worden gemaakt van de inkeerregeling, die met ingang van 1 juli a.s. verder wordt aangescherpt? Op 25 mei 2016 geven Peter van Hagen en Roelof Vos van Hertoghs advocaten in het Wereldmuseum in Rotterdam het antwoord op deze en andere aanverwante vragen.

 

Er zijn geen kosten verbonden aan uw deelname aan dit Seminar. U kunt zich aanmelden via deze link. Aarzelt u niet deze uitnodiging eveneens onder de aandacht van uw collega's te brengen. Het Wereldmuseum is gevestigd aan de Willemskade 25 te Rotterdam (bereikbaarheid). De ontvangst is om 16.30u, waarna het seminar stipt om 17.00uur start. Tijdens de pauze zullen wij zorgen voor de inwendige mens. Wij sluiten het seminar rond 20.00u met een borrel af.