Skip to content

Hertoghs seminar

28 maart 2013

De professionele geheimhoudingsplicht van de belastingadviseur

 

Transparantie is inmiddels in het belastingrecht een gevleugelde term geworden. Probeer dan als belastingadviseur of accountant maar eens invulling te geven aan de professionele geheimhoudingsplicht. Zo mogelijk nog moeilijker is het om een vertrouwensrelatie met de cliënt te onderhouden, welke noodzakelijk is om alle gegevens te krijgen voor een juist advies of een correcte aangifte.

In de spagaat die daarvan het gevolg is voelen wij ons als een vis in het water. Als advocaat zijn wij gewend om bijzonder discreet met zeer vertrouwelijke zaken om te gaan. De expertise die wij daarbij hebben opgedaan willen wij graag met u delen. Op 25 april 2013 (locatie Rotterdam) en 28 mei 2013 (locatie Breda) organiseren wij weer een Hertoghs seminar. Indien u dit seminar bijwoont komt u beter beslagen ten ijs indien aan uw geheimhoudingsplicht wordt geknaagd.

Mr. Anneke Nuyens en mr. Roel Kerckhoffs hebben het volgende programma samengesteld:

  • het informele verschoningsrecht

  • uitlevering van digitale gegevens

  • getuigplicht versus zwijgrecht

  • WWFT 

 

Het programma duurt van 17.00 tot 20.00 uur. Tijdens de pauze zal een lichte maaltijd worden geserveerd. Via dit formulier kunt u zich aanmelden voor één van beide seminars. In het kader van het Permanente Educatie-programma van RB zijn 2 opleidingspunten aan deelname aan dit seminar toegekend. 

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Wie het eerst komt, die het eerst maalt!