Skip to content

Save the date: 10 februari 2016 te Rotterdam, btw jamsessie

09 december 2015

Hertoghs advocaten zal op woensdag 10 februari 2016 wederom een btw jamsessie organiseren met medewerking van Jan Sanders (Gerechtshof Den Haag) en Roelof Vos (Hertoghs advocaten).

Onderwerp van deze jamsessie is 'actuele ontwikkelingen rondom verdedigingsbeginsel in de btw'. 

Deze bijeenkomst is bedoeld voor ervaren btw-specialisten die werkzaam zijn in fiscale adviespraktijk, bedrijfsleven, belastingdienst of rechterlijke macht. Deelname is gratis. Actieve participatie wordt zeer op prijs gesteld en het aantal deelnemers is gelimiteerd. De bijeenkomst vindt plaats op ons kantoor aan de Parklaan 32 te Rotterdam en duurt vanaf 16.30 uur tot ± 19.00 uur. Na afloop is er een gezellige nazit met borrel. Aanmelding kan t.z.t. via deze website.
 
Hertoghs advocaten-belastingkundigen is een fiscaal advocatenkantoor met vestigingen in Breda, Rotterdam en vanaf najaar 2016 in Amsterdam. Een aantal van onze advocaten is gespecialiseerd in indirecte belastingen. Fiscale (straf)procedures zijn onze core business, maar wij houden ons niet bezig met fiscaal advies. Waar de fiscaal adviseur ophoudt, begint ons werk en waar wij stoppen gaat de fiscaal adviseur verder.