Skip to content

Vacature executive assistent (40 uur)

07 maart 2017

Hertoghs advocaten is al 25 jaar een topspeler in de fiscale advocatuur. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van conflicten met de Belastingdienst. Onze expertise geldt zowel voor administratieve of civiele geschillen met de fiscus als voor de behandeling van fiscaal gerelateerde strafzaken (FIOD) en aanverwante dossiers voor bedrijven en particulieren. Wij hebben vestigingen in Breda, Rotterdam en (begin 2017) in Amsterdam.

In onze praktijk is nooit een dag hetzelfde en onverwachte wendingen zijn aan de orde van de dag. Onze cliënten stellen hoge eisen aan onze bijstand, net als wij. Daarbij is een goede samenwerking binnen het gehele team van groot belang. Je moet met elkaar kunnen lezen en schrijven. Misschien zelfs elkaars zinnen kunnen aanvullen. Samenwerking vereist eerlijkheid, collegialiteit en een (zelf)kritische houding.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe ambitieuze collega, die navolgende eigenschappen uitdagend vindt om samen met Roelof Vos, Reinder de Jong, Ron Jeronimus, Peter van Hagen, An Klaasse en Sharon Krukkert in onze vestiging te Rotterdam de mouwen op te stropen. Je “standplaats” is Rotterdam; alleen op maandag werk je vanuit onze vestiging Breda.

Herken je jezelf in onderstaand profiel?

– Ik ben ondernemend en wil een spilfunctie voor de vestiging Rotterdam bekleden;
– Ik beheers de Nederlandse taal perfect, zowel mondeling als schriftelijk en ik verstuur geen brief totdat elke punt en komma klopt;
– Ik beheers de Engelse taal uitstekend en heb relevante ervaring in het communiceren in deze taal zowel mondeling als schriftelijk en ook op juridisch gebied;
– Ik ben organisatorisch sterk en hou het hoofd koel in hectische tijden;
– Ik ben niet bang voor verrassingen, ik vind het juist mooi om die te managen;
– Ik ben een perfectionist in het verwerken van informatiestromen;
– Ik heb minimaal vijf jaar recente ervaring als Executive Assistant;
– Ik ben beschikbaar voor 40 uur.

Dan maken wij graag kennis met jou! Stuur je motivatiebrief en CV naar Nanda van Eck, Office Manager, eck@hertoghsadvocaten.nl.

Wij accepteren geen acquisitie.