Skip to content

Vacature: juridisch secretaresse

22 april 2014

Voor onze vestiging te Rotterdam zijn wij op zoek naar een fulltime:

Juridisch secretaresse

De functie

Je komt fulltime te werken binnen onze vestiging te Rotterdam en je weet hoe je een praktijk van een partner zelfstandig, perfect en zeer gestructureerd organiseert. Tot je veelzijdige takenpakket behoren o.a.: agendabeheer, postverwerking, telefoonbehandeling, uitwerken en beheer van processtukken, complex dossierbeheer, archiefbeheer, verzorgen van correspondentie. Bovendien ben je de spil binnen de ondersteuning van kantoor Rotterdam. Het inwerkproces vindt plaats in ons kantoor te Breda.

Het profiel/de functie-eisen

Je bent “van nature” discreet, proactief, alert en zeer accuraat, stressbestendig, beschikt over een bovengemiddeld denkvermogen en hebt een zelfstandige no-nonsense instelling. Je ziet zelf wat aangepakt dient te worden en kunt goed in teamverband werken. Je beschikt over een perfecte beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt minimaal 3 jaar recente én relevante werkervaring (bij voorkeur) in de advocatuur. Vooropleiding: minimaal VWO-niveau.

Wij bieden

Een fulltime functie binnen een kantoor met een uitstekende naam. Een team van inspirerende en veelzijdige collega’s binnen een dynamisch kantoor. Goede arbeidsvoorwaarden.

Ben jij die vastberaden topsecretaresse uit de regio Rotterdam met een passie voor het vak, die ingewikkelde informatiestromen correct kan filteren? En weet jij hoe het is om praktisch inhoudelijke bijdragen te leveren en daarbij als schakel te dienen tussen advocaten en cliënten/rechtsorganen? Stuur ons dan z.s.m. je CV met motivatiebrief!

Meer informatie

Mevr. N. van Eck, Office Manager
Postbus 4729, 4803 ES BREDA, telefoon: 076-5202266, fax: 076-5202288
E-mail: eck@hertoghsadvocaten.nl

 

Let wel: als je op zoek bent naar een parttime job en/of je niet geheel voldoet aan bovengenoemde (hoge) functie-eisen dan zul je niet uitgenodigd worden voor een kennismakingsgesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.