Skip to content

Vacature vervuld: fiscaal advocaat (m/v)

23 maart 2015

Fiscale rechtsbijstand op het scherp van de snede

Wij zijn Hertoghs advocaten. We verlenen bijstand in fiscale strafzaken en voeren complexe fiscale procedures. Daarbij richten we ons in hoofdzaak op het formeel recht; het verhaal achter de cijfers.

Toonaangevend kantoor

Hertoghs is opgericht in 1990. Als pionier verkenden we het grensgebied van belasting-, invorderings-, boete- en strafrecht. Vandaag de dag telt Nederland zo’n 35 specialisten. Daarvan werken er 15 bij ons, ondersteund door ongeveer evenveel medewerkers. Hiermee zijn we het grootste team van specialisten.

Werken bij Hertoghs

Wij hebben onze aanpak en die moet je wel liggen. Bij Hertoghs werk je namelijk altijd in teamverband. Schouder aan schouder spitten, sparren, schrijven en pleiten. Samen met je collega’s sta je tegenover de fiscale autoriteiten – en je gaat tot het uiterste. Dat vraagt boven alles om doortastendheid, doorzettingsvermogen en een gezonde dosis lef.

Twee vacatures

Voor zowel onze vestiging in Breda als in Rotterdam zoeken wij een fiscaal advocaat (in spé), die affiniteit heeft met onze landelijke praktijk. Bij voorkeur breiden we ons team uit met een advocaat die zowel op het fiscale als het strafrechtelijke terrein deskundig is.

Benieuwd naar ons aanbod?

Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Neem contact op met Peter van der Westerlaken, 076-520 22 66 of westerlaken@hertoghsadvocaten.nl.