Skip to content

Vacature vervuld: Juridisch secretaresse (fulltime)

17 september 2013

Wij zijn op zoek naar een fulltime:

Juridisch secretaresse

De functie
Je komt te werken in een team van advocaten en secretaressen. Tot je taken behoren agendabeheer, postverwerking, telefoonbehandeling, uitwerken en beheer van processtukken, dossier- en archiefbeheer, verzorgen van correspondentie, enz.

Het profiel/de functie-eisen
Je bent discreet, proactief, zeer accuraat en stressbestendig en hebt een flexibele no-nonsense instelling. Je bent collegiaal en kunt goed in teamverband werken. Je beschikt over een perfecte beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt minimaal 3 jaar recente én relevante werkervaring. Opleiding: minimaal VWO-niveau.

Wij bieden
Een fulltime functie met goede arbeidsvoorwaarden binnen een kantoor met een uitstekende naam. Een team van inspirerende en veelzijdige collega’s binnen een dynamisch kantoor.

Als je aan alle functie-eisen voldoet en niet op zoek bent naar een parttime baan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk via ons sollicitatieformulier je brief met CV. Je kunt je sollicitatie richten aan Nanda van Eck (Office Manager) bij wie je tevens telefonische informatie kunt inwinnen (076-520 22 66).