Skip to content

Vacature vervuld: Personal Assistant (m/v)

24 maart 2015

Voor onze vestiging te Rotterdam zijn wij op zoek naar een fulltime:

Personal Assistant (m/v)

De functie

Je komt fulltime te werken binnen onze vestiging te Rotterdam en je weet hoe je een praktijk van een partner zelfstandig, perfect en zeer gestructureerd organiseert. Tot je veelzijdige takenpakket behoren o.a.: agendabeheer, postverwerking, telefoonbehandeling, uitwerken en beheer van processtukken en complex dossierbeheer. Alle taken worden volgens de geldende kantoorpolicy en procedures uitgevoerd. Ook in de bewaking daarvan speel je een grote rol.

Het profiel/de functie-eisen

Je bent communicatief zeer vaardig, intelligent, discreet, proactief, alert en accuraat, stressbestendig en hebt een no-nonsense instelling. Je ziet zelf wat aangepakt dient te worden en kunt goed in teamverband werken. Je beschikt over een perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt minimaal 3 jaar recente (2015) én relevante werkervaring (bij voorkeur) in de advocatuur. Vooropleiding: minimaal VWO-niveau.

Wij bieden

Een fulltime functie binnen een kantoor met een uitstekende naam. Een team van inspirerende en veelzijdige collega’s binnen een dynamische praktijk. Goede arbeidsvoorwaarden.

Ben jij die vastberaden topsecretaresse (m/v) uit de regio Rotterdam met een passie voor het vak, die ingewikkelde informatiestromen correct kan filteren? En weet jij hoe het is om praktisch inhoudelijke bijdragen te leveren en daarbij als schakel te dienen tussen advocaten en cliënten/rechtsorganen? Stuur ons dan z.s.m. je CV met motivatiebrief via het sollicitatieformulier!

Als je op zoek bent naar een parttime job en/of je niet geheel voldoet aan bovengenoemde (hoge) functie-eisen dan hoef je niet te reageren.

Meer informatie

Mevr. N. van Eck, Office Manager
Postbus 4729, 4803 ES BREDA, telefoon: 076-5202266, fax: 076-5202288
E-mail: eck@hertoghsadvocaten.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.