Spring naar content
Wij zijn Hertoghs advocaten

Wij bieden tegenspraak.

Als je wordt verdacht van fraude of een geschil hebt met de Belastingdienst en je integriteit staat op het spel, dan zoek je een veilige haven. Een specialist die je zakelijk en privé beschermt. Als het OM je op de hielen zit, kun je bij Hertoghs advocaten vertrouwen op de ongeëvenaarde expertise van het kantoor met de grootste bewijsdrang. Het gaat niet om gelijk hebben, maar gelijk krijgen. Daarom gebruiken wij de wet als wapen.

Verdenking van fraude?

Wij treffen meteen maatregelen om u te beschermen, zakelijk en privé.

Bij een vastgelopen discussie met de Belastingdienst of een verdenking van fraude, en zéker als het OM je op de hielen zit, zoek je allereerst een veilige haven. Een plek om je verhaal te doen, waar meteen maatregelen worden getroffen om je te beschermen, zakelijk en privé.

De drijfveer achter alle dossiers

Wij strijden voor rechtvaardigheid en reputatie.

Wat betekent ‘winnen’ in een zaak? Vaak is al veel kwaad geschied en is het beperken van die schade het hoogst haalbare. Vaak zijn de financiële belangen groot en zeker zo belangrijk: we strijden voor rechtvaardigheid en reputatie. Die vormen de drijfveer achter alle dossiers die wij voor onze cliënten aanpakken. Dáárom leveren wij tegenspraak.

Wat is het doel en hoe bereiken dat?

De materie is complex,
onze strategie glashelder

We zijn altijd eerlijk over de kansen en mogelijkheden. De materie is vaak complex, maar de strategie moet glashelder zijn. Wat is ons doel en hoe denken we dat te bereiken? Wat is realistisch, want principes kunnen schreeuwend duur zijn. En garanties bestaan niet. Onze cliënten verdienen de beste verdediging en hebben recht op duidelijkheid.

Geschil met de Belastingdienst

Als je een discussie hebt met de inspecteur dan wil je het liefst professionele hulp zodat je er zelf niet dagelijks mee bezig hoeft te zijn. Wij bieden hulp bij een geschil met de Belastingdienst. Dit kan op het moment dat u denkt dat een geschil gaat ontstaan bijvoorbeeld doordat de Belastingdienst vragen blijft stellen maar ook als een geschil is ontstaan en u er zelf niet meer uitkomt. Wij kijken van een afstand en beoordelen met u wat de beste stap is. Dat kan een gesprek zijn om een oplossing te verkennen tot aan het voeren van een procedure desnoods tot aan de Hoge Raad. Maatwerk staat daarbij voorop waarbij wij onze ervaring met fiscale geschillen graag inzetten. Als een boete dreigt is het nog crucialer dat u hulp inschakelt om uw positie te bepalen. Met onze ervaring met boete- en strafrecht helpen wij bij het vaststellen van een strategie en het voeren van de juiste verweren.

Verdenking van fraude?
Wij treffen meteen maatregelen om u te beschermen, zakelijk en privé.