Skip to content
Wij zijn Hertoghs advocaten

Wij bieden tegenspraak.

Als je wordt verdacht van fraude en je integriteit staat op het spel, dan zoek je een veilige haven. Een specialist die je zakelijk en privé beschermt. Als het OM je op de hielen zit, kun je bij Hertoghs advocaten vertrouwen op de ongeëvenaarde expertise van het kantoor met de grootste bewijsdrang. Het gaat niet om gelijk hebben, maar gelijk krijgen. Daarom gebruiken wij de wet als wapen.

Verdenking van fraude?

Wij treffen meteen maatregelen om u te beschermen, zakelijk en privé.

Bij een vastgelopen discussie met de Belastingdienst of een verdenking van fraude, en zéker als het OM je op de hielen zit, zoek je allereerst een veilige haven. Een plek om je verhaal te doen, waar meteen maatregelen worden getroffen om je te beschermen, zakelijk en privé.

De drijfveer achter alle dossiers

Wij strijden voor rechtvaardigheid en reputatie.

Wat betekent ‘winnen’ in een zaak? Vaak is al veel kwaad geschied en is het beperken van die schade het hoogst haalbare. Vaak zijn de financiële belangen groot en zeker zo belangrijk: we strijden voor rechtvaardigheid en reputatie. Die vormen de drijfveer achter alle dossiers die wij voor onze cliënten aanpakken. Dáárom leveren wij tegenspraak.

Wat is het doel en hoe bereiken dat?

De materie is complex,
onze strategie glashelder

We zijn altijd eerlijk over de kansen en mogelijkheden. De materie is vaak complex, maar de strategie moet glashelder zijn. Wat is ons doel en hoe denken we dat te bereiken? Wat is realistisch, want principes kunnen schreeuwend duur zijn. En garanties bestaan niet. Onze cliënten verdienen de beste verdediging en hebben recht op duidelijkheid.

Onze advocaten

Maak kennis met onze advocaten, de absolute top in fiscaal procesrecht en strafrecht.

Onze juridisch medewerkers

Hertoghs is een goed ingespeeld team. Met deze ondersteuning kunnen wij excelleren.

Staff & Assistants

Hertoghs is een goed ingespeeld team. Met deze ondersteuning kunnen wij excelleren.