Skip to content
Wij zijn Hertoghs advocaten

Wij bieden tegenspraak.

Op het snijvlak van fiscaal procesrecht en strafrecht biedt Hertoghs advocaten tegenspraak. De meerderheid van onze zaken draait om fraude, al kan een geschil ook zuiver fiscaal zijn. Meestal zijn ze echter verbonden en dáárin excelleren de advocaten van Hertoghs.

Verdenking van fraude?

Wij treffen meteen maatregelen om u te beschermen, zakelijk en privé.

Bij een vastgelopen discussie met de Belastingdienst of een verdenking van fraude, en zéker als het OM je op de hielen zit, zoek je allereerst een veilige haven. Een plek om je verhaal te doen, waar meteen maatregelen worden getroffen om je te beschermen, zakelijk en privé.

De drijfveer achter alle dossiers

Wij strijden voor rechtvaardigheid en reputatie.

Wat betekent ‘winnen’ in een zaak? Vaak is al veel kwaad geschied en is het beperken van die schade het hoogst haalbare. Vaak zijn de financiële belangen groot en zeker zo belangrijk: we strijden voor rechtvaardigheid en reputatie. Die vormen de drijfveer achter alle dossiers die wij voor onze cliënten aanpakken. Dáárom leveren wij tegenspraak.

Wat is het doel en hoe bereiken dat?

De materie is complex,
onze strategie glashelder

We zijn altijd eerlijk over de kansen en mogelijkheden. De materie is vaak complex, maar de strategie moet glashelder zijn. Wat is ons doel en hoe denken we dat te bereiken? Wat is realistisch, want principes kunnen schreeuwend duur zijn. En garanties bestaan niet. Onze cliënten verdienen de beste verdediging en hebben recht op duidelijkheid.

Onze advocaten

Maak kennis met onze advocaten, de absolute top in fiscaal procesrecht en strafrecht.

Onze juridisch medewerkers

Hertoghs is een goed ingespeeld team. Met deze ondersteuning kunnen wij excelleren.

Staff & Assistants

Hertoghs is een goed ingespeeld team. Met deze ondersteuning kunnen wij excelleren.