Spring naar content
Directiesecretaresse

Carin Lans

Carin Lans
Contact

Directiesecretaresse

Carin Lans

Al sinds het prille begin is Carin bij ons kantoor werkzaam. Ze startte als secretaresse van Hans Hertoghs die het kantoor in 1990 oprichtte en deed dit ruim 25 jaar. Daarna ging Carin aan de slag als directiesecretaresse en momenteel ondersteunt ze het team van managing director Peter van der Westerlaken en officemanager Pia Vorsselmans.

 

“Ik vind het goed en leuk om mezelf te blijven ontwikkelen. Jarenlang heb ik met veel plezier als juridisch secretaresse gewerkt in een hectische advocatenpraktijk. Nu houd ik me vooral bezig met organisatorische aspecten van de praktijk zodat onze professionals zich kunnen focussen op hun core business, het behartigen van de belangen van onze cliënten. Ons kantoor blijft in beweging en dat houdt mijn werkzaamheden interessant en afwisselend. Het is ontzettend fijn om samen te werken met collega’s die hun werk met dezelfde passie en bevlogenheid doen als ik.”

Carin volgde de interne secretaresseopleiding bij multinational Philips waar ze ook enige jaren werkzaam was. Daarna werd ze secretaresse op een advocatenkantoor en sindsdien bleef de advocatuur haar boeien. Carin is talenliefhebber met een voorliefde voor de Engelse taal die er in 2016 toe leidde dat ze zich aanmeldde voor een vertaalopleiding Engels. In 2019 behaalde ze haar bachelordiploma vertaler Engels aan de ITV Hogeschool voor Tolken en Vertalen.