Spring naar content
Executive assistant

Carola Geleijnse

Carola Geleijnse
Contact

Scan voor contactgegevens

Executive assistant

Carola Geleijnse

Carola is werkzaam bij Hertoghs advocaten sinds 2019. Ze is begonnen als receptioniste en is vanaf juni 2020 werkzaam als executive assistant voor het team van Roelof Vos met o.a. Ron Jeronimus en Reinder de Jong, en voor Mariëlle Boezelman.

“Haal het beste uit dag. Met veel plezier draag ik bij aan de kwaliteit van de dienstverlening. Elke dag is een verrassing. Ik vind het leuk als ik van te voren niet weet hoe een dag zal verlopen maar aan het einde van de dag toch met een goed gevoel naar huis ga. Collegialiteit, communicatie en positieve feedback vind ik erg belangrijk. Alleen als team kun je het hoogst haalbare bereiken.”

Carola is sinds mei 1998 werkzaam als juridisch secretaresse. Ze is haar loopbaan begonnen bij een middelgroot kantoor. In 2004 en 2005 heeft zij als partnersecretaresse gewerkt bij Hertoghs advocaten te Breda en vervolgens 13 jaar als secretaresse bij een eenpitter. Carola heeft met succes de opleiding Europees Secretaresse afgerond bij Schoevers te Rotterdam alsmede haar diploma juridisch secretaresse behaald.