Skip to content
Executive assistant

Ilona Broer

20200828_Hertoghs_Advocaten_portretten141
Contact
Executive assistant

Ilona Broer

Ilona werkt sinds 2005 bij Hertoghs advocaten als executive assistant (EA). Zij werkt al bijna 14 jaar samen met Roel Kerckhoffs en wordt door hem beschreven als zijn linker- en rechterhand en manager van zijn praktijk. Zij is het aanspreekpunt voor zowel de cliënten als voor alle betreffende partijen zoals de Belastingdienst, het O.M., de rechtbank etc. Vanaf januari 2020 vertolkt Ilona ook die rol voor Kim Demandt.

 

“Het directe contact met onze cliënten staat bij mij voorop. Ik heb 9+ klantbeleving dan ook hoog in het vaandel staan. Ik ben er trots op dat ik een onderdeel van het Hertoghs-team ben en ga al 15 jaar iedere dag met heel veel plezier naar mijn werk.”

Ilona heeft bij Schoevers de opleidingen directie-secretaresse en Europees Secretaresse gevolgd en is daarvoor cum laude geslaagd. Inmiddels zit zij al meer dan 35 jaar in het vak.

Ilona is door Roel twee keer voorgedragen voor de titel secretaresse van het jaar. Zij is daarbij 2x op de tweede plaats geëindigd (volgens Hans Hertoghs was Ilona de Joop Zoetemelk van kantoor).