Spring naar content
Executive assistant

Marie-Claire Fiddelers

Marie Claire Fiddelers
Contact

Executive assistant

Marie-Claire Fiddelers

Marie-Claire werkt sinds februari 2023 bij Hertoghs advocaten als executive assistant van Angelique Perdaems en Maaike Coenen.

“Als executive assistant bij Hertoghs advocaten zet ik mij iedere dag met veel plezier in om de advocaten te ondersteunen en organisatorisch te ontzorgen. Hierdoor kunnen zij zich volledig richten op het juridisch-inhoudelijk werk en daarin excelleren. Deze ‘gouden’ combinatie zorgt ervoor dat wij als team maximaal kunnen presteren. Dat maakt dat ik aan het einde van elke dag met een voldaan gevoel weer naar huis ga.”

Op het moment dat Marie-Claire bij Hertoghs advocaten aan de slag ging nam zij een flinke rugzak aan secretariële ervaring mee. Zij begon haar loopbaan toen zij na haar VWO als juridische secretaresse de advocatuur is binnengerold. In deze ondersteunende rol voelde zij zich als een vis in het water. Nieuwsgierig en leergierig als Marie-Claire is, heeft ze – na 14 jaar bij diverse advocatenkantoren te hebben gewerkt –  in 2018 een ‘uitstap’ gemaakt naar de makelaardij en zich daarin ook verder ontwikkeld. In 2023 besloot zij weer aan het werk te gaan in een omgeving waarin zij zich het meest thuis voelt: het advocatenkantoor.