Skip to content
Advocaat

Mr. A.H.G.M. (Antoine) Blomen

Antoine Blomen
Contact
Advocaat

Mr. A.H.G.M. (Antoine) Blomen

Antoine is sinds 1 december 2019 werkzaam bij Hertoghs advocaten. In eerste instantie als juridisch medewerker. Eind februari 2020 is Antoine beëdigd als advocaat en mag hij zichzelf advocaat noemen.

“Het opkomen voor diegene die zichzelf niet (gedegen) kan verdedigen is voor mij altijd vanzelfsprekend geweest. Dit gecombineerd met een flinke dosis doorzettingsvermogen zorgt ervoor dat ik altijd het maximaal haalbare voor de cliënt tracht te bereiken.”

Antoine rondde in augustus 2019 de opleiding Fiscaal Recht met de specialisatie directe belastingen af aan Maastricht University. Tijdens zijn studie heeft hij reeds voorgesorteerd op een baan in de fiscale advocatuur. Zo heeft hij door meerdere stages ervaring opgedaan in de belastingadviespraktijk en is hij lid geweest van de fiscale studievereniging van Maastricht. Daarnaast is Antoine twee jaar werkzaam geweest voor een belastingadvieskantoor, waarna hij na zijn afstuderen de overstap heeft gemaakt naar de fiscale strafrechtadvocatuur bij Hertoghs advocaten.

Staf

Ilona Broer