Skip to content
Juridisch medewerker

Mr. C.A.M. (Carolien) Janssen

20200901_Hertoghs_Advocaten_portretten253
Contact
Juridisch medewerker

Mr. C.A.M. (Carolien) Janssen

Carolien Janssen is sinds september 2020 werkzaam als juridisch medewerker bij Hertoghs advocaten op de vestiging in Breda.

“Mijn grote interesse in het (fiscale) strafrecht, maar ook mijn doorzettingsvermogen en nauwkeurigheid geven mij samen met de expertise en begeleiding van kantoor de juiste handvatten om mijn cliënt op de beste wijze bij te kunnen staan en te verdedigen.”

Carolien heeft zowel de masters Fiscaal Recht (specialisatie directe belastingen) als Nederlands Recht (specialisatie strafrecht) aan de Universiteit van Maastricht cum laude afgerond. Tijdens haar studie was zij vrijwilliger bij een fiscale rechtshulpwinkel en actief bij de fiscale studievereniging in Maastricht. Na een stage bij een advieskantoor wist zij echter zeker dat de advocatuur haar toekomst is. In het kader daarvan startte zij in juni 2019 een succesvolle stage bij Hertoghs advocaten, waarna zij tijdens het afronden van haar studies aan kantoor verbonden bleef door middel van een werkstudentschap. Na het afronden van haar masteropleidingen is ze nu werkzaam als juridisch medewerker en legt ze zich toe op het fiscale boete- en strafrecht.

Staf

Ilona Broer