Skip to content
Advocaat

Mr. D.C. (Diede) Molenaars

Diede Molenaars
Contact
Advocaat

Mr. D.C. (Diede) Molenaars

Diede is sinds april 2019 werkzaam bij Hertoghs advocaten en is op 14 februari 2020 beëdigd als advocaat.

“De fiscale advocatuur daagt me uit om een helpende hand te bieden in het doolhof van de complexe fiscaliteit en de rechten van een belastingplichtige die daarbij komen kijken. Overtuigen begint bij het duiden van de kern en het benoemen waar het in de zaak daadwerkelijk om gaat. Een complexe materie overzichtelijk maken waarbij de rechten en het belang van de cliënt voorop staan.”

Diede studeerde fiscaal recht aan de Universiteit van Leiden, waar ze de master Fiscaal Recht met de specialisatie Indirecte Belastingen heeft afgerond. Gedurende haar studie was zij als werkstudent al verbonden aan ons kantoor. Tevens was ze op vrijwillige basis actief bij De Leidse Rechtswinkel. Om extra ervaring op te doen is Diede bovendien als werkstudent werkzaam geweest bij een groot belastingadvieskantoor.

Na een succesvolle stage en werkstudentschap is Diede ook tijdens de eindfase van haar studie verbonden gebleven aan ons kantoor. Na het behalen van haar masterdiploma in april 2019 is zij als juridisch medewerker bij Hertoghs advocaten begonnen vanuit onze vestiging in Rotterdam, waar zij per februari 2020 werkzaam is als advocaat.

Staf

Mariska van Stekelenburg