Skip to content
Advocaat

Mr. D.C. (Diede) Molenaars

Diede Molenaars
Contact
Advocaat

Mr. D.C. (Diede) Molenaars

Waarom werk je bij Hertoghs?

Topkwaliteit staat hier voorop. De insteek om samen, als team, alles uit een zaak te halen, maakt het werken bij Hertoghs bijzonder. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en door de manier van werken wordt het beste in iedereen naar boven gehaald.

 

Wat trekt je aan in de vakgebieden van Hertoghs?

Het terrein waar strafrecht en fiscaal procesrecht elkaar kruisen, is een bijzonder uitdagend speelveld. Het gaat om zaken tegen een machtige overheid die voor cliënten vaak als erg ingrijpend worden ervaren. Door de verschillende belangen, in allerlei facetten, is niet één zaak hetzelfde.

 

Wat is je expertise en hoe ben je daartoe gekomen?

Ik ontwikkel mij momenteel in zowel het strafrecht als het fiscale procesrecht, met specifieke interesse in de btw.

 

Wat is jouw definitie van een goede advocaat?

Goed luisteren, het willen begrijpen en het zoeken naar een passende oplossing is voor mij de kern. Daarbij speelt meer dan alleen het juridisch kader een rol. Elke zaak is anders en verdient een passende aanpak. Dit vraagt om strategische afwegingen, waarbij vakinhoudelijke kennis gecombineerd wordt met de belangen van de cliënt. Hard waar het moet, zacht als het kan.

 

Wat typeert je privéleven?

Stilzitten is niets voor mij. Ik houd van nieuwe dingen ontdekken en ben graag onder de mensen. Mijn privéleven draait vooral om lekker koken, etentjes met vrienden en familie en reizen.

 

CV

Fiscaal Recht aan de Universiteit van Leiden (afgestudeerd in 2019)

Na een student-stage en een werkstudentschap aan Hertoghs advocaten verbonden gebleven.

Op 14 februari 2020 beëdigd als advocaat.

Staf

Mariska van Stekelenburg