Spring naar content
Advocaat

Mr. drs. S.H. (Seleyna) Çelik

Seleyna Celik
Contact
Advocaat

Mr. drs. S.H. (Seleyna) Çelik

De combinatie van het belastingrecht en het strafrecht biedt mij de perfecte verhouding tussen cijfermatige complexiteit uit de fiscaliteit en het menselijke aspect uit de advocatuur. Gevoel voor de menselijke kant van een zaak is naar mijn mening fundamenteel om een goede advocaat te zijn. Een cliënt moet zich begrepen voelen om erop te kunnen vertrouwen dat ik hard zal strijden voor zijn belangen.

Seleyna:

  • Rondde de masters Finance & Investments (2023), Toga aan de Maas (2023) en Directe Belastingen (2023) af aan de Erasmus Universiteit;
  • Sinds april 2023 werkzaam bij Hertoghs advocaten.

Meer lezen over Seleyna Çelik?

Waarom werk je bij Hertoghs?

Bij Hertoghs streven wij naar het beste resultaat voor onze cliënten. Er is een prettige werksfeer met ruimte voor je eigen capaciteiten en persoonlijke groei. Ik merk dat alle collega’s bij Hertoghs met dezelfde inzet en enthousiasme te werk gaan. Dit stimuleert mijn werklust des te meer.

Wat trekt je aan in de vakgebieden van Hertoghs?

De combinatie van het belastingrecht en het strafrecht biedt de perfecte verhouding tussen cijfermatige complexiteit uit de fiscaliteit en het menselijke aspect uit de advocatuur. De verscheidenheid aan werkzaamheden binnen deze vakgebieden maakt elke dag anders. Hierdoor is het werk nooit eentonig.

Wat is je expertise en hoe ben je daartoe gekomen?

Gedurende verschillende werkstages binnen de belastingadviespraktijk heb ik ervaring opgedaan in het materiële fiscale recht. Mijn focus ligt nu voornamelijk op het strafrecht en het fiscale procesrecht.

Wat is jouw definitie van een goede advocaat?

Gevoel voor het menselijke aspect is naar mijn mening fundamenteel om een goede advocaat te zijn. Een cliënt moet zich begrepen voelen om erop te kunnen vertrouwen dat je zal strijden voor zijn belangen.

Wat typeert je privéleven?

Het liefst breng ik mijn tijd door met vrienden of familie. Ik hou van activiteiten buiten de deur, maar geniet ook van een avondje thuis. Verder reis ik graag om nieuwe culturen te ontdekken en verschillende keukens te proeven.

CV

  • Erasmus Universiteit, bachelor Bedrijfskunde (2020)
  • Erasmus Universiteit, bachelor Fiscaal Recht (2021)
  • Erasmus Universiteit, master Finance & Investments (2023)
  • Erasmus Universiteit, master Toga aan de Maas (2023)
  • Erasmus Universiteit, master Directe Belastingen (2023)
  • Lid Christiaanse Taxateur, de fiscale studievereniging van de Erasmus Universiteit