Skip to content
Advocaat

Mr. T.J. (Thijs) Droog

20200827_Hertoghs_Advocaten_Droog
Contact
Advocaat

Mr. T.J. (Thijs) Droog

Thijs Droog werkt sinds april 2016 voor Hertoghs Advocaten. Na het succesvol doorlopen van een studentstage, is hij tijdens zijn studie aan kantoor verbonden gebleven als werkstudent en na de afronding van zijn master Fiscaal Recht in dienst getreden als juridisch medewerker. Begin 2019 is Thijs Droog beëdigd tot advocaat.

“Het bieden van rechtsbescherming aan cliënten en daarbij het best mogelijke resultaat bereiken is waarvoor ik mij sterk maak. Iedereen dient zich ferm te kunnen wapenen tegen een machtige overheid, waarbij ik belastingplichtige de helpende hand bied om in een (fiscale/strafrechtelijke) procedure het onderste uit de kan te halen.”

Thijs studeerde Fiscaal Recht aan Leiden University en heeft tijdens zijn fiscale master gestudeerd aan de University of California Hastings College of the Law te San Francisco. Hij schreef zijn thesis over btw-carrouselfraude waarbij hij heeft onderzocht of het weigeren van btw-rechten in een btw-(carrousel)fraudesituatie dient te worden gekwalificeerd als een straf in de zin van artikel 7 EVRM.

Naast zijn studie heeft Thijs ervaring opgedaan in de fiscale adviespraktijk en heeft hij geparticipeerd in het Top Master programma bij een big four kantoor.

Staf

Ilona Broer