Spring naar content
Project assistent/Executive assistant

Nanda Kooijman-van Eck

Nanda van Eck
Contact

Project assistent/Executive assistant

Nanda Kooijman-van Eck

Nanda werkt sinds 2001 bij Hertoghs advocaten. Nadat ze in verschillende functies binnen Hertoghs werkzaam is geweest, is ze sinds 2019 in haar huidige rol als project assistent verantwoordelijk voor velerlei projecten.

“Het is en blijft fascinerend om toptalenten met elkaar te zien samenwerken. Ik ben er trots op dat ik deel uitmaak van dit samenspel. Daar haal ik veel positieve energie uit.”

Nanda helpt met veel plezier nieuwe medewerkers op weg en fungeert ze als interne vraagbaak voor al haar collega’s. Bij verbeterprocessen, zoals het optimaliseren, uitwerken en correct beschrijven van werkprocessen, levert Nanda belangrijke bijdragen.

Nanda neemt bovendien, als de bezetting daarom vraagt, tijdelijk de praktijken van collega’s waar. Met haar jarenlange ervaring is ze multi-inzetbaar geworden. Door de afwisseling van werkzaamheden en het nastreven van topkwaliteit blijft het werken bij Hertoghs interessant en uitdagend.

Ter ondersteuning van haar professionele en persoonlijke ontwikkeling volgde Nanda de opleiding NLP Practitioner (2011) gevolgd door de NLP Master Practitioner (2013).

Nanda wordt gelukkig van schrijven en/of teksten redigeren. Naast haar inzet op dit gebied voor Hertoghs tekende zij in september 2021 een contract met een uitgeverij. Het eerste deel van haar spannende BIG5 trilogie (genre: young adult/fantasy) werd in 2022 gelanceerd, het tweede deel volgde in 2023 en aan het laatste deel wordt momenteel gewerkt.