Spring naar content
Executive assistant

Wendy van den Berg-Graumans

20200827_Hertoghs_Advocaten_portretten016
Contact

Executive assistant

Wendy van den Berg-Graumans

Wendy werkt sinds 2011 – met een uitstapje in 2018 – bij Hertoghs advocaten.

“Never a dull moment. De diversiteit aan werkzaamheden binnen dit kantoor zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Het is afwisselend, vaak uitdagend en vooral leerzaam. Wij zitten hier niet in hokjes of op eilandjes. Wij werken samen en zoeken elkaar op om van elkaar te kunnen leren en elkaar te helpen als dat nodig is.”

Wendy is een echte allrounder. Zij is de ‘spin in het web’ en de ‘orde op zaken steller’ voor onder meer de praktijk van Angelique Perdaems. Wendy houdt zich bezig met de logistieke en secretariële onderdelen van de praktijk. Ze houdt overzicht, draagt zorg voor een optimale planning, zorgt voor tijdige verzending van correspondentie, bewaakt termijnen. De schakel tussen advocaat, cliënten en instanties en ze werkt samen met haar collega EA’s aan een optimale bezetting zodat de kwaliteit en continuïteit gewaarborgd blijven.

Wendy heeft inmiddels jarenlange ervaring op secretarieel gebied, zowel binnen als buiten de advocatuur. Zij heeft met succes haar opleiding HBO Directiesecretaresse aan de NCOI afgerond. Daarnaast heeft zij zich met behulp van trainingen gespecialiseerd als juridisch secretaresse.